NaslovnicaVijestiEvo što je Marcello Lippi savjetovao Allegriju vezano za njegovu budućnost...

Evo što je Marcello Lippi savjetovao Allegriju vezano za njegovu budućnost…

Veliko trenersko ime u Italiji, trener koji uživa veliko poštovanje nogometne javnosti u Italiji zbog osvajanja Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine, Marcello Lippi, savjetovao je svog kolegu Maxa Allegrija da ostane u Juventusu i postane Juventusov ‘Ferguson’.

Marcello Lippi trener je koji je 90-ih trenirao Napoli, Juventus i Inter, a kasnije u dva mandata i reprezentaciju Italije, a danas je izbornik Kine. ‘Stari lisac’ u četvrtak slavi svoj 70. rođendan, dugo je u trenerskom poslu, ostvario je velike uspjehe i njegov savjet ima težinu, a ovom prilikom savjetovao je svog mlađeg kolegu Massimiliana Allegrija da ostane na klupi Juventusa i postane Juventusov Sir Alex Ferguson.

Osvrnuo se također i na stanje u talijanskom nogometu, odnosno na rivalstvo Napolija i Juventusa, klubova kojih je on trenirao sredinom 90-ih godina prošlog stoljeća.

“Napoli i Juventus? Bianconeri često mijanju formaciju, imaju dugu sezonu i dobar kadar. Napoli se mora odlučiti za lov za titulu u Italiji, a to je nešto što si Juventus ne može dopustiti. Juventus je kompetitivna momčad u Italiji i na međunarodnoj razini. Ne igraju uvijek lijepo, ali znaju igrati na rezultat, barem dok ne dođu ‘veliki dečki’ iz europskog nogometa.”

[su_live_koeficijenti]

“Kažu da Allegri odlazi na kraju sezone!? Mislim da bi se trebao ugledati u Fergusona. Ferguson je bio u Unitedu 25 godina, a njegova je momčad uvijek bila u vrhu i svih 25 godina bili su u korak s vremenom.”

Aludirao je Lippi na taj način na neke trenere koji već nakon sezonu – dvije igraju nogomet koji su svi drugi pročitali. Primjerice, taj problem sada ima Conte u Chelseaju. Conte koji je također uživa veliko poštovanje nogometne javnosti u Italiji, dok s druge strane Allegri nije uživao isto takvo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na kraju se ispostavilo da je Allegri uspješniji trener od Contea, Conte je samo jednom u karijeri igrao četvrtinu – finala Lige prvaka, dok je Allegri već dva puta igrao i finale Lige prvaka. U trenutku kada je dolazio na klupu Juventusa, Allegri nije dočekan kao veliki trener, a ukoliko bude odlazio ovo ljeto – Juventus će teško naći kvalitetnijeg trenera…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!