NaslovnicaVijestiEvo što je Messi rekao u svom govoru nakon što je osvojio...

Evo što je Messi rekao u svom govoru nakon što je osvojio osmu Zlatnu loptu

Argentinski nogometni reprezentativac i kapetan, 36-godišnji Lionel Messi, po osmi je put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača godine koju dodjeljuje francuski časopis France Football.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Messi je dobio ovu nagradu zbog ključne uloge koju je imao u argentinskom putu prema osvajanju naslova svjetskog prvaka na kraju prošle godine u Kataru. Španjolka Aitana Bonpanti proglašena je najboljom nogometašicom.

“Imao sam sreću biti u najboljem klubu na svijetu i u moćnoj momčadi u kojoj sam mogao osvojiti sve. Nikad nisam odustajao, čak ni u lošim trenucima, kad nisam mogao. Na sreću, sve se promijenilo. Bez sumnje, navijači Barce danas slave dvije Zlatne lopte. “Moju i Aitaninu”, rekao je Messi na početku pobjedničkog govora i nastavio:

“Sve dok mogu igrati, igrat ću, to je ono što volim. Ne mogu reći datum povlačenja, samo igram i uživam. Erling i Kylian? Oni su dvije natjecateljske zvijeri. Dobro poznajem Kyliana, a kod Erlinga morate vidjeti način na koji slavi golove. Očekujem da će se njih dvojica u budućnosti boriti za ovu nagradu. Zaslužili su.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!