NaslovnicaVijestiEvo što je Mourinho rekao igračima na poluvremenu prije preokreta?

Evo što je Mourinho rekao igračima na poluvremenu prije preokreta?

U jučerašnjem Manchesterskom derbiju momčad Pepa Guardiole imala je rezultat 2-0 na poluvremenu i sve je bilo spremno za veliko slavlje i proslavu titule prvaka Engleske, no stari lisac, Jose Mourinho imao je još asa u rukavu i nevjerojatnim je preokretom pokvario slavlje dijelu sugrađa iz Manchestera.

Utakmica u kojoj su se susrele prvoplasirana i drugoplasirana momčad engleskog Premiershipa nije podbacila. Dapače, oduševila je nogometne fanove. Momčad Pepa Guardiole doista je dominantna ove sezone u Premier ligi, imali su samo jedan poraz do sada, a u utakmicu koja im i matematički osigurava titulu ušli su bez Aguera, De Bruynea, Gabriela Jesusa i Walkera. S druge strane Mourinho je u utakmicu ušao bez Martiala, Rashforda i Mate.

Dva nogometna genijalca, dvije različite nogometne filozofije. Iako u ovom trenutku Mourinho ne proživlja posebno lijepe dane, na udaru je kritika zbog dosadne igre, dok s druge strane Pep Guardiola sada uživa divljenje i onih koji su do nedavno sumnjali u njegove trenerske kvalitete.

Utakmica je počela dominacijom Manchestery Cityja, u prvom poluvremenu United nije imao ozbiljnu priliku, a golovima Kompanya i Gundogana na predah se otišlo s velikom razlikom od 2-0. Smalling je bio direktan krivac za prvi gol, ali je na kraju zabio gol za pobjedu. Upravo on bio je tragičar pa heroj u velikom derbiju, a nakon utakmice otkrio što im je rekao Mourinho.

[su_live_koeficijenti]

“Trener nam je rekao – nemojte biti klaunovi koji će dopustit da svi skupa gledamo kako oni pred nama slave titulu. Svi smo na poluvremenu bili razočarani i utučeni, ali u drugom smo dijelu igrali s ponosom i na kraju zasluženo slavili.”

Pep Guardiola, iako veliki trenerski um, ponovno je pokazao da je baš kao i Mourinho, da ne zna biti velik u porazu. Nakon utakmice s Liverpoolom, on je rekao da su oni bili bolja momčad, ali da je Liverpool zabio sve što je opucao – ista stvar i jučer nakon Uniteda:

[su_bet365_app]

“Manchester United imao je četiri udarca, tri su završila u mreži. Kada se to dogodi, to nam oteža posao. Razočarani smo i tužni zbog svih nas i zbog naših navijača, ali moramo se okrenuti uzvratnoj utakmici Lige prvaka.” 

Za kraj je još Mourinho čestitao titulu Cityju i odgovorio na kritike: “Moji igrači i ja smo malo bolji nego što ljudi misle.” Na taj način obranio je svoj ugled, ali posebno i Paula Pogbe koji je bio na udaru kritika na svih strana, a jučer je upravo on okrenuo utakmicu u korist ‘crvenih vragova’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!