NaslovnicaVijestiEvo što je najveća Dinamova prednost nad Benficom

Evo što je najveća Dinamova prednost nad Benficom

Evo što je najveća Dinamova prednost nad Benficom. Jedan od najboljih igrača Dinamo Zagreba, Dani Olmo je pred utakmicu sa Benficom napravio intervju za španjolske medije. On je u ovom intervju rekao da je Benfica favorit, međutim, vjeruje da Dinamo ima prednost.

Evo što je

“Znamo vrlo dobro da je Benfica jaka momčad sa mnogo talentiranih i iskusnih igrača kao što su Pizzi i Rafa. Znamo da će nam biti teško, ali vjerujemo u svoje sposobnosti i vjerujemo da možemo odigrati odličnu utakmicu. Mislim da je Benfica favorit, ali u dvije utakmice je sve moguće”, rekao je Dani Olmo.

Dani Olmo je također rekao da Benfica sa svojom kompaktnošću ostavlja prostor imzeđu linija i to im pomaže kada se prebacuju u napad, dok imaju također i vrlo čvrstu obranu sa Diasom i Ferrom.

Španjolski mediji su također napravili intervju sa bivšim Dinamovim Goncalom Santosom, koji je rekao da je Dinamo odličan u igri kada su bez lopte, te da vole prepustiti igru protivniku, međutim, Olmo se u tome samo djelomično slaže.

“Igrat ćemo kao što smo to radili i do sada. Kada nemamo loptu u svojim nogama, pravimo pritisak da bi je vratili, dobro se postavljamo i branimo, ali kada oduzmemo loptu, onda napadamo svim snagama,” rekao je Olmo i potvrdio da je i sam razgovarao sa bivšim Dinamovcem Santosom, koji danas igra za Estoril.

“Razgovarali smo o mnogo detalja vezanih za Benficu. On mi je rekao da se radi o vrlo dobroj momčad i da će nam biti vrlo teško, međutim, mi smo to već i znali.”

Olmo je također rekao da je Dinamova najveća prednost u tome što se mogu posvetiti samo Europskoj ligi, jer su u domaćem prvenstvu ‘prešli igricu’, gdje imaju prednost od 14 bodova nad Rijekom koja se nalazi na drugoj poziciji.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!