NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo što je Pep Guardiola 2019. godine rekao za Jacka Grealisha:...

(VIDEO) Evo što je Pep Guardiola 2019. godine rekao za Jacka Grealisha: Prodaje dvije zvijezde ako Englez dođe u City!

Komentari Pepa Guardiole na Jacka Grealisha pokazuju koliko visoko katalonski menadžer ocjenjuje njegovo potencijalno novo pojačanje. U srijedu su svi mediji brujali o tome kako je City dogovorio rekordnu naknadu sa Aston Villom u iznosu od 100 milijuna funti za njihovog kapetana.

Evo što je Pep Guardiola

Očekuje se da će Grealish potpisati petogodišnji ugovor na stadionu Etihad, gdje će se nadati da će svoju igru podići na višu razinu.

U listopadu 2019. godine nakon što je City pobijedio Villu sa 3-0, Guardiola je obasuo Grealisha pohvalama na svojoj presici nakon utakmice.

“On je nevjerojatan. Vrhunski igrač. Sretan sam što je ostao u Championshipu kako bi branio boje svog kluba kada je mogao otići”, rekao je Guardiola.

“On je talentiran igrač. Brz je u napadu, ima dobru viziju i uvijek stvara prilike. Grealish je izuzetan igrač, ali preskup za Manchester.”

Međutim, ukoliko Grealish dođe na Etihad, što će se vjerojatno dogoditi, Guardiola mora napraviti mjesta za njega, a mediji navode kako će prodati dva igrača kako bi to uradio. Oni također moraju vratiti dio uloženog novca sa prodajom nekih igrača, a dvojac koji se spominje je Bernardo Silva i Ilkay Gundogan.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!