NaslovnicaVijestiEvo što je Pep Guardiola rekao Mohamedu Salahu nakon Liverpoolove pobjede protiv...

Evo što je Pep Guardiola rekao Mohamedu Salahu nakon Liverpoolove pobjede protiv Manchester Cityja

Čitač s usana tvrdi da zna što je Pep Guardiola rekao Mohamedu Salahu na kraju Liverpoolove pobjede nad Manchester Cityjem u nedelju.

Momčad Jurgena Kloppa ostvarila je ključnu pobjedu na Anfieldu, uz Salahov seznacionalan gol u drugom poluvremenu dovoljan da osigura sva tri boda za Redse.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

City je mislio da je poveo ranije u poluvremenu kada je zabio Phil Foden, ali je njegov pogodak poništio sudac Anthony Taylor zbog prekršaja u stvaranju igre.

Guardiola je ljutito reagirao na tu odluku i kasnije je tvrdio da su ga domaći navijači gađali novčićima. Nakon utakmice, Guardiola je izrazio svoju frustraciju sucima dok je također jednostavno rekao: “Ovo je Anfield.”

Ali na kraju utakmice moglo se vidjeti kako se Guardiola sportski rukuje sa Mohamedom Salahom. Razmijenili su nekoliko riječi, Salah je prekrio usta, ali je Guardiola otvoreno govorio.

Profesionalni čitač s usana John Cassidy analizirao je njihov razgovor i vjeruje da zna što je Guardiola rekao napadaču Liverpoola.

Cassidy vjeruje da je Guardiola rekao Salahu: “Želim ti dobru sezonu, dobru igru, i ti, što ima?”

Guardiola je tada bio skriven iza Salaha na trenutak.

Ali kada se vratio u kadar, Cassidy vjeruje da je dodao: “Nema sumnje u to, ne možda – definitivno. Definitivno je, definitivno.”

Sugerirano je da je Guardiola mogao misliti na Fodenov poništeni gol, koji je isključen nakon što je Taylor konzultirao VAR.

Govoreći nakon utakmice, i Guardiola i veznjak Manchester Cityja Bernardo Silva ustvrdili su da je Taylor pogriješio što je poništio gol.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!