NaslovnicaVijestiEvo što je Ramos odgovorio na pitanje da li je sinoć namjerno...

Evo što je Ramos odgovorio na pitanje da li je sinoć namjerno udario Messija!

Barcelona je sinoć, po drugi put u posljednja četiri dana, slavila protiv Real Madrida, a rezultat je glasio 1-0. Tim Ernesta Valverdea je izbacio najvećeg rivala iz Kupa Kralja ranije ovog tjedna, a jučer su ih savladali i u La Ligi.

Ramos nije želio udariti Messija

Katalonski gigant je jedini gol na susretu postigao u 26. minuti kada je Ivan Rakitić na asistenciju Sergija Roberta sjajno savladao Thibauta Courtoisa, a Los Blancosi nakon ovog poraza za trenutno vodećim timom u ligi zaostaju 12 bodova.

Jedna od zanimljivijih situacija na utakmici, pored gola Rakitića, je svakako i okršaj između kapitena obje ekipe, Lionela Messija i Sergija Ramosa pred kraj prvog poluvremena. Naime, Argentinac je defanzivcu Real Madrida pokušao oduzeti loptu, ali ga je on udario laktom po licu, nakon čega 31-godišnjak ostao ležati na zemlji.

Uslijedile su brojne optužbe od strane nogometne javnosti na račun Sergija Ramosa, koji je po mišljenju mnogih namjerno pokušao povrijediti protivnika. Međutim, što on misli o tome? Na pitanje novinara nakon utakmice da komentariše taj incident, on je odgovorio: “Takve stvari se događaju. Nisam imao namjeru udariti ga, ali je primio udarac i ostao ležati na terenu.

Zatim je o dva poraza u nekoliko dana protiv najvećeg rivala rekao: “Ovo nije noćna mora za nas, ali istina je da prije par dana nismo uspjeli pretvoriti u gol prilike koje smo stvorili, a u nogometu se broje samo golovi. Sve što možemo je čestitati im jer, unatoč tome što smo dominirali, to nije bilo dovoljno.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!