NaslovnicaVijestiEVO ŠTO JE REKAO NAJVEĆEM 'RIVALU': Cristiano Ronaldo poslao zanimljivu poruku Lionelu...

EVO ŠTO JE REKAO NAJVEĆEM ‘RIVALU’: Cristiano Ronaldo poslao zanimljivu poruku Lionelu Messiju!

Zvijezda Juventusa i jedan od najboljih igrača svijeta Cristiano Ronaldo poslao je zanimljivu poruku svom najvećem rivalu Lionelu Messiju, poručivši mu kako bi možda trebao doći u Seriju A i okušati se u novoj sredini. Portugalac, koji je napustio Real Madrid i stigao u klub iz Torina prošlog ljeta za 100 miliona eura, u dresu talijanskog giganta je postigao 11 golova u 19 nastupa ove sezone.

Ronaldo pozvao Messija u Seriju A

Njegovim odlaskom iz Real Madrida La Liga je postala znatno siromašnija, te je izgubljeno možda i najveće ligaško rivalstvo u povijesti nogometa, ono između njega i Lionela Messija. Njih dvojica su čak deset godina dominirali kada je u pitanju Zlatna lopta, a tu dominaciju je ove godine prekinuo Luka Modrić.

Međutim, na pitanje novinara La Gazzette dello Sport da li mu nedostaje to rivalstvo sa Messijem u La Ligi, Ronaldo je odgovorio: “Ne, možda ja njemu nedostajem. Igrao sam u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji, Portugalu, u reprezentaciji, dok je on još uvijek u Španjolskoj. Možda sam ja njemu potrebniji. Za mene je život izazov, volim ga i volim činiti ljude sretnima.”

Zatim mu je poslao zanimljivu poruku: “Volio bih da jednog dana dođe u Italiju i da, poput mene, prihvati izazov. Ipak, ukoliko je sretan tamo, poštujem ga. On je fantastičan igrač, dobra osoba, ali mi ne nedostaje ništa iz Španjolske. Ovo je moj život i sretan sam.”

Ronaldo je također upitan da li bi volio da mu se neki od bivših igrača iz Real Madrida pridruži u Juventusu, na što je on odgovorio: “Marcelo ili Asensio? Vidim da pišete o svima isto, od Jamesa do Balea i Asensija. Ali, da budem iskren, Juventusu nisu potrebni drugi igrači. Da li će netko doći u budućnosti? Ne znam, trebali biste razgovarati sa predsjednikom. Marcelo možda? On je sjajan igrač.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!