NaslovnicaVijestiEvo što je Ronaldo odgovorio na pitanje da li bi se pridružio...

Evo što je Ronaldo odgovorio na pitanje da li bi se pridružio Messiju u Francuskoj!

Jose Fonte je u šali pokušao natjerati Cristiana Ronalda da potpiše za Lille nakon zapanjujućeg preseljenja Lionela Messija u PSG.

Messi je službeno završio svoj besplatni transfer u Pariz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Šestostruki osvajač Zlatne lopte igrat će u Ligue 1 nakon što je tijekom svoje profesionalne karijere dominirao La Ligom.

Dok je pomisao na to da će Messi igrati u vrhunskom francuskom klubu uzbudljiva, Fonte je dobro svjestan napada kojeg PSG sada ima uoči nove sezone.

Čak je u šali poručio svom portugalskom kolegi Ronaldu da se pridruži Lilleu kako bi im pomogao u borbi protiv Messija i društva.

Portugalski branič rekao je za talkSPORT: “Osjećam se odlično, osjećam se sjajno, jer je nevjerojatno čuti da je igrač poput Lionela Messija u francuskom nogometu u našoj ligi.”

“Uzbudljivo je. Očito će nam u smislu konkurenata biti još teže, ali smo spremni za izazov. Šaljem poruku Cristianu da dođe u Lille. On je samo odgovorio “Ha ha ha”.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!