NaslovnicaVijestiEvo što je Sergio Ramos odgovorio na pitanje da li će Lionel...

Evo što je Sergio Ramos odgovorio na pitanje da li će Lionel Messi osvojiti Zlatnu loptu

Sergio Ramos je podržao Lionela Messija da osvoji Zlatnu loptu nakon što je sa njim prvi put igrao za PSG. Ramos, koji je prošlog ljeta potpisao za klub u besplatnom transferu, debitirao je u PSG-ovoj pobjedi nad St. Etienneom (3-1) u nedelju.

Bio je to prvi put da su francuski velikani u početnu postavu ubacili i Messija i Ramosa nakon što su prešli iz Barcelone i Real Madrida.

Govoreći nakon utakmice, legendarni Španjolac je govorio o šestostrukom osvajaču Zlatne lopte i pohvalio razliku koju može napraviti na utakmici.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

O Messiju, 35-godišnjak je za ESPN rekao: “U dobroj je formi i mislim da je on vrsta igrača koji stvarno čini razliku.”

“On je jedinstven igrač i privilegija je imati ga u momčadi.”

“Mislim da će svatko od nas malo po malo donijeti svoju kvalitetu kako bi PSG bio još veći i postigao stvari koje želimo postići.”

Na pitanje o tome da li bi želio da Messi osvojio prestižnu Zlatnu loptu, Ramos je odgovorio: “Da, naravno da ću bodriti igrače iz svoje momčadi. Želim mu svu sreću svijeta.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!