NaslovnicaVijestiEvo što je Thomas Muller vikao sucu nakon što je dobio žuti...

Evo što je Thomas Muller vikao sucu nakon što je dobio žuti karton protiv Atletico Madrida!

Napadač Bayerna Thoams Muller nazvao je protivnika Atletico Madrida najvećim nasilnicima u svjetskom nogometu tijekom sinoćnjeg duela u skupini A.

Evo što je Thomas

Goal tvrdi da je njemački reprezentativac izrazio bijes nakon što mu je sudac Michael Oliver pokazao žuti karton zbog prekršaja nad bekom Kieranom Trippierom.

Začulo se kako je Muller vikao: “Što se ovdje događa? Hej! Ne možete biti ozbiljni – igramo protiv Atletico Madrida, najvećih nasilnika u svjetskom nogometu! A ja dobivam žuti karton za takvo nešto?”

Engleski dužnosnik nastavio je dijeliti kartone, a čak šest njih pokazao je Atleticu, te samo dva za domaći tim.

Na konferenciji za novinare nakon meča, Bayernov menadžer Hansi Flick nazvao je Simeoneovu nepromišljenu momčad kao “agresivnu”, ali je tvrdio da se njegov tim podudara s Atleticovom fizičkom sposobnošću.

‘Može se reći da smo bili vrlo fizički nastrojeni, posebno protiv ove momčadi koja igra vrlo agresivno, i bilo je vrlo važno pokazati svoje lice i pokazati svoju kvalitetu’, rekao je.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!