NaslovnicaVijestiEvo što je Torreira poručio upravi Arsenala nakon što je AC Milan...

Evo što je Torreira poručio upravi Arsenala nakon što je AC Milan poslao ponudu za njega!

Veznjak i jedna od najvećih zvijezda Arsenala Lucas Torreira navodno je poručio čelnicima kluba kako želi otići u AC Milan, koji je poslao ponudu za njega, izvještavaju danas talijanski mediji.

Torreira želi napustiti Arsenal

Rossonerri ga žele dovesti na dvogodišnju posudbu, koja bi koštala osam miliona eura, a u cijeli dogovor bi uključili i mogućnost otkupa njegovog ugovora za 38 miliona eura.

S druge strane, Arsenal, koji ima tek oko 45 miliona eura budžeta u ovom prelaznom roku, po svemu sudeći je spreman prodati Urugvajca, koji je stigao za 30 miliona eura iz Sampdorije prošlog ljeta. U izvješću Sportitalije piše kako je sam igrač već poručio upravi kako je nesretan u Engleskoj, te se želi vratiti u Seriju A.

23-godišnjak je glavna meta novog trenera AC Milana Marca Giampaola, sa kojim je surađivao ranije u Sampdoriji. Ranije ovog mjeseca, Torreira je priznao kako se još uvijek nije prilagodio na način života u Engleskoj, te je nagovijestio kako bi mogao otići nazad u Italiju.

Tom prilikom je rekao: “Mislim da mi je bilo bolje u Italiji. Engleska je posve drugačiji svijet, vrlo velika država. Jezična barijera mi dosta smeta, ne mogu se sporazumjeti sa svojim vršnjacima i ostalim ljudima. Teško je kada ne možete sa nekim normalno razgovarati. Također mi ne odgovara ni klima.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!