NaslovnicaVijestiEvo što je trener Bayerna rekao o Superligi!

Evo što je trener Bayerna rekao o Superligi!

Bavarci su jedan od najvećih europskih klubova koji se nije priključio Superligi, novom natjecanju koje će biti velika konkurencija Ligi prvaka. U Superligi će moći učestvovati 20 klubova, a neki od njih su Chelsea, Tottenham, Arsenal, Liverpool, Manchester Uniteda i City, te Juventus, Inter i Milan.

Evo što je trener

U Superligu su pozvani i PSG, Bayern i Dortmund, ali oni nisu prihvatili pozivnicu i odbili su da se priključe.

Trener Bayerna Hansi Flick je prije nekoliko dana najavio odlazak iz njemačkog kluba, a na današnjoj konferenciji za novinare je izjavio:

“Trenutno sam okupiran drugim stvarima, međutim, mogu reći da Superliga ne bi bila dobra za nogomet u Europi.”

Borussija je izjavila kako je protiv osnivanja Superlige, te su u tome dobili podršku iz Bayerna, dok su naknadno iz Leipziga negirali priključenje Superligi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!