NaslovnicaVijestiEvo što je Zidane rekao nakon što je saznao da Iniesta odlazi...

Evo što je Zidane rekao nakon što je saznao da Iniesta odlazi iz Barcelone

Vezni igrač i kapiten Barcelone Andres Iniesta danas je rastužio sve ljubitelje nogometa potvrdivši kako definitivno napušta Barcelonu na kraju sezone.

Zidane poslao poruku Iniesti

Legendarni španjolski reprezentativac proveo je čak 22 godine u klubu i skupio nevjerovatnih 669 nastupa, te osvojio mnoštvo trofeja, uključujući četiri puta Ligu prvaka i osam puta La Ligu.

On je na današnjoj press konferenciji rekao: “Ovdje sam od svoje 12 godine. Ne mogu više doprinositi timu kao u prošlosti i vrijeme je da kažem zbogom. Želim se zahvaliti klubu i La Masiji, koji su od mene napravili osobu kakva sam sad. Želim se također zahvaliti svojim suigračima, obitelji, a posebno mojoj supruzi i troje djece. Konačno, želim se zahvaliti navijačima, koji su uvijek bili uz mene.”

Nakon što je ovo potvrdio, mnogi njegovi suigrači i bivši suigrači, kao i veliki rivali su mu poslali sjajne poruke. Jedan od njih je i trener Real Madrida Zinedine Zidane, koji se suočavao protiv Inieste i kao igrač, i kao trener.

[su_no1forfootball]

On je rekao: “Ako volite nogomet, doživjeti da igrač poput njega odlazi je teško. Ne razmišljam o njemu kao igraču Barcelone, vidim ga jednostavno kao igrača. Dva ili tri puta sam se susreo s njim i vrlo je šarmantan, miran čovjek i volim takve igrače koji mogu učiniti bilo što na terenu, a van njega su mirni. Imam samo riječi hvale za njega i divljenje njegovom načinu igre. Želim mu sve najbolje kao igraču, ali prije svega, i kao osobi. Govorimo o nekome tko je natjerao mnoge da sanjaju i zaslužio je osvojiti Zlatnu loptu, posebno te godine kada je osvojio Svjetsko prvenstvo. Bilo je jasno tada da ju je on zaslužio.”

U eri kada nogometnim terenima dominiraju Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, teško je reći da je netko drugi zaslužio ovu nagradu, ali Iniesta je zasigurno igrač koji joj je stigao najbliže od svih ostalih igrača. To govori i činjenica da su se iz France Footballa, magazina koji dodjeljuje Zlatnu loptu, ovog tjedna izvinili fenomenalnom 33-godišnjaku što nikad osvojio ovu nagradu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!