NaslovnicaVijestiEVO ŠTO KAŽE BRAZILAC: Legendarni Kaka otkrio tko su dva vodeća favorita...

EVO ŠTO KAŽE BRAZILAC: Legendarni Kaka otkrio tko su dva vodeća favorita za osvajanje Zlatne lopte!

Bliži se kraj godine, te špekulacije o tome tko će osvojiti Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta su sve češće.

Modrić favorit za osvajanje Zlatne lopte

Naravno, kada je u pitanju ova nagrada, u proteklih deset godina su dominirali Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, obojica su ju osvajali po čak pet puta. Međutim, konkurencija je ove godine daleko veća nego prethodnih.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Nakon što je prošle sezone sa Real Madridom osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka, Ronaldo je ponovo vodeći favorit za osvajanje Zlatne lopte i ove godine. Ipak, pored njega i Messija, favoriti su još i Mohamed Salah, koji je igrao sjajno u dresu Liverpoola prošle sezone, te Luka Modrić, koji je proglašen najboljim igračem nedavno odigranog Svjetskog prvenstva u RUsiji.

Svoje mišljenje o tome tko bi ove godine trebao osvojiti Zlatnu loptu dao je i legendarni Kaka, posljednji igrač koji je osvojio prije velike dominacije Ronalda i Messija. 36-godišnjak je iznenadio sve izjavivši kako njegovi favoriti ove godine nisu ni Lionel Messi, a ni Cristiano Ronaldo, već Kylian Mbappe i Luka Modrić.

U intervjuu za Gazzetta dello Sport, legendarni Brazilac je rekao: “Modrić je igrao sjajno, osvojio je Ligu prvaka, te nastupio u finalu Svjetskog prvenstva. On je čovjek koji pravi ‘show’ i kontroliše utakmicu. S druge strane, Mbappe je sjajan igrač i velika je karijera pred njim.”

Iako je mišljenja kako Ronaldo neće osvojiti najprestižniju individualnu nagradu ove godine, Kaka je pružio podršku svom nekadašnjem suigraču u novom klubu Juventusu, u koji je stigao ovog ljeta za 100 miliona eura: “Ovo je odlična stvar za talijanski nogomet. On donosi gledanost, sponzore, interese medija širom svijeta, ne samo Juventusu, već cjelokupnom nogometu u Italiji. Sa Cristianom u timu, Juventus je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Međutim, tu su uvijek i Real Madrid, Barcelona, te PSG, koji je sve jači i jači sa Mbappeom, koji sazrijeva iz godine u godinu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!