NaslovnicaVijestiEvo što Mourinho danas kaže o odnosu s Ronaldom

Evo što Mourinho danas kaže o odnosu s Ronaldom

Jose Mourinho napustio je ‘kraljevski klub’ 2013. godine nakon čega je preuzeo Chelsea, a nakon Chelseaja preuzeo je klupu Manchester Uniteda i danas je na toj poziciji. U razdoblju od 2010. do 2013. godine bio trener Real Madrida. Došao je kao osvajač trostruke krune u Interu i u ‘kraljevskom klubu’ puno su očekivali od njega s razlogom. Real je godinu prije nego li je on došao u klub doveo Cristiana Ronalda i Kaku kao 2 od 3 najbolja igrača svijeta, a uz njih i Xabi Alonsa i Benzemu, a nešto prije toga i Pepea, Higuaina i Ramosa.

‘Speical One’ u toj je momčadi vidio još mjesta za napredak te je doveo Khediru, Mesuta Ozila i Angela Di Mariju. I zaista, već u prvoj sezoni Mourinho je donio nešto se tada smatralo relativno uspješno. Real je po prvi put nakon dugo godina došao do polufinala Lige prvaka, Jose ih je vratio u top 4 u Europi. I tog dana do dana današnjeg Real je svake godine igrao polufinale Lige prvaka. No Jose ipak nije uspio uzeti titulu Lige prvaka s ‘kraljevima’, ali je osvojio prvenstvo što je također Real čekao godinama. Real će tek njegovim odlaskom dobiti ‘bolji duh’ u svlačionici i nakon toga uzeti 3 titule Lige prvaka u 4 godine. Činjenica je kako je Mourinho začetnik ovog Reala, ali činjenica je također da je Real počeo uzimati titule tek kada je on otišao.

[su_live_koeficijenti]

Odnos Mourinho – Ronaldo

Osvrnuo se Mourinho na svog sunardonjaka i na najboljeg igrača kojeg je ikada trenirao, igrača koji je ovaj tjedan uzeo svoju 5. ‘Zlatnu loptu’:

“Moja djeca nisu nikada vidjela Peléa kako igra, ali bez obzira na to, oni znaju o kakvoj igračkoj legendi se radi. Za 40 godina, djeca će znati tko je bio Cristiano Ronaldo.”

“Odnos s Cristianom Ronaldom? To je nešto što je sastavni dio mog posla i ja to ne moram reći javnosti. Novinari pišu i govore mnogo stvari koje su lažne ili preuveličane. Jedino što mogu da vam kažem jest da s Ronaldom nemam nikakvih osobnih problema, a smatram da i on sam tako misli.”

“Ono što nas spaja je želja za osvajanjem trofeja. Obraćanje pažnje na svaki detalj. Mislim da je Ronaldo u tri godine koje smo proveli zajedno napredovao kao igrač uz mene i da sam ja napredovao kao trener uz njega. Imam prelijepe uspomene sa njim. To je bio sjajan trenersko-igrački odnos.”

“Po mom mišljenju, Ronaldov najbolji pogodak bio je ‘pogodak za titulu’ u četvrtom mjesecu 2012. godine kada smo igrali na Camp Nou. (Poznati ‘Calma’ gol) Nama je u tom trenutku odgovarao i remi, ali on je postigao gol za pobjedu – gol za pamćenje.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!