NaslovnicaVijestiEvo što predstavljaju iste tetovaže Gabriela Jesusa i Neymara

Evo što predstavljaju iste tetovaže Gabriela Jesusa i Neymara

Tetovaže su danas vrlo česta pojava među nogometašima, a identične imaju i brazilske zvijezde Neymar i Gabriel Jesus.

Neki se nogometaši tetoviraju samo da bi izgledali ljepše, dok neki to rade kako bi obilježili trenutak u životu ili ga posvetili nekome tko im puno znači.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neymar i Gabriel Jesus su već dugo prijatelji i suigrači u brazilskoj reprezentaciji, a iza njih je prekrasna priča o želji za uspjehom. Upravo zbog toga odlučili su napraviti identičnu tetovažu.

Mnogi brazilski nogometaši prošli su trnovit put i od siromaštva došli do svjetske slave. Takva je priča iza Neymara i Jesusa, dvojca koji je od ranog djetinjstva težio uspjehu i znao što želi, iako su uvjeti bili više nego teški.

Zbog toga ovi napadači brazilske reprezentacije imaju identične tetovaže na tijelu. U pitanju je slika dječaka koji u siromašnoj četvrti faveli sanja da postane slavni nogometaš. Upravo to su uspjeli postati Jesus i Neymar.

Najprije se Neymar tetovirao, a onda i Jesus, novi igrač Arsenala koji je prije nekoliko dana zamijenio dugogodišnji dres Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!