NaslovnicaVijesti(VIDEO) Evo što se točno dogodilo: Rebić mijenja kopačke i zajedno sa...

(VIDEO) Evo što se točno dogodilo: Rebić mijenja kopačke i zajedno sa Dalićem gleda kako Hrvatska prima gol!

Nevjerojatna utakmica se igrala u Kopenhagenu između Hrvatske i Španjolske. Momčad Zlatka Dalića je pokazala veliku borbenost i umalo izbacila Furiju iz natjecnja.

Međutim, sa velikim preokretom u produžecima, Španjolci su uspjeli izboriti četvrtfinale. Na semaforu je nakon teških produžetaka rezultat glasio 5-3 za Luisa Enriquea i njegovu momčad, no još uvijek se priča o nepromišljenom potezu Ante Rebića koji je u 38 monuti odlučio zamijeniti kopačke i na neki način pomoći Furiji da dođe do gola i izjednači na 1-1.

Mnogi su ovaj potez kritizirali, a sada se pojavila snimka koja pokazuje kako Rebić, zajedno sa Dalićem sa strane gleda kako Hrvatska prima gol.

Trenutak kada je Rebić mijenjao kopačke pogledajte OVDJE.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!