NaslovnicaVijestiEvo što se večeras treba dogoditi da bi Hrvatska završila na drugoj...

Evo što se večeras treba dogoditi da bi Hrvatska završila na drugoj poziciji u skupini!

Došao je dan odluke za hrvatsku reprezentaciju, koja će večeras u 21 sat igrati protiv Škotske na Hampden Parku u Glasgowu. Ovo će biti posljednja utakmica u skupini D i jasno je da samo pobjeda donosi plasman u nokaut fazu, dok bi ostali ishodi izbacili Hrvatsku iz natjecanja.

Evo što se večeras

U istom terminu večeras igraju Češka i Engleska i jedini način da on večeras prođu dalje sa prvog i drugog mjesta, jeste neriješen ishod. U tom slučaju bi Češka završila iznad Engleske sa boljom gol razlikom i imale bi po pet bodova. Eventualni poraz bi Češku i Englesku mogao baciti na treće mjesto, ali i to bi ovisilo o rezultatu iz Glasgowa.

U slučaju da pobijede ili remiziraju, Češka će završiti prva u skupini. Ako dožive poraz, bit će drugi, ali mogu pasti i na treće mjesto, ako Hrvatska pobijedi Škotsu sa dovoljno visokom gol razlikom. Škotska ne može prestići Češku, jer se u slučaju istog broja bodova kao glavni kriterij gleda međusobni omjer, a sjećamo se da su Česi ostvarili pobjedu od 2-0 protiv Škotske u prvoj utakmici.

Englezi mogu biti prvi samo ako ostvare pobjedu, a neriješen ishod će ih zacementirati za drugo mjesto. Ako dožive poraz, Englezi bi mogli na treće mjesto, ali samo ako Škotska dobije Hrvatsku sa dovoljno visokom gol razlikom.

Kako Hrvatska može na drugu poziciju? Hrvatska i Škotska na drugu poziciju mogu samo pobjedom, a ako odigraju neriješeno, Hrvatska će ostati na trećem mjestu sa dva osvojena boda i ne bi se plasirali u osminu finala. Hrvatska može do druge pozicije ako Englezi pobijede Čehe, a Škotska može ako Česi ostvare pobjedu na Wembleyu.

Ukoliko Česi izgube sa jednim golom razlike od Engleske, Hrvatska bi morala pobijediti Škotsku sa dva ili više golova prednosti. Ako Češka izgubi sa više golova razlike, onda je Hrvatskoj potrebna bilo kakva pobjeda.

Postoji opcija da Hrvatska i Češka završe sa istom gol razlikom i istim brojem golova. U tom slučaju bi se onda računali žuti kartoni, te bi ekipa sa manje žutih kartona prošla dalje. Češka je trenutno u boljoj poziciji što se toga tiče, s obzirom da imaju tri, a Hrvatska četiri žuta kartona.

Ukoliko bi i u tom segmentu bili izjednačeni, onda bi se gledao učinak u kvalifikacijama, gdje je Hrvatska dosta bolja, jer su u osam utakmica osvojili 17 bodova, a Češka 15.

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!