NaslovnicaVijestiEvo što su danski mediji objavili uoči utakmice sa Hrvatskom

Evo što su danski mediji objavili uoči utakmice sa Hrvatskom

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras na Maksimiru igra utakmicu pretposljednjeg kola grupne faze Lige nacija protiv Danske.

Hrvatska tri dana nakon večerašnje utakmice još uvijek ima Austriju, a dva kola do kraja drži drugo mjesto u skupini s dva boda zaostatka za vodećom Danskom i ima velike šanse za prvo mjesto i odlazak u završnicu četiri najbolje momčadi Lige nacija. Prvi susret ove dvije reprezentacije u Danskoj završio je pobjedom Hrvatske 1:0.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Danski mediji prije utakmice poštuju Hrvatsku, ali i pokušavaju motivirati svoje igrače i vjerovati u pobjedu ili barem remi. Lokalni Jyllands-Posten piše da danski izbornik Hjulmand želi osigurati prvo mjesto te da je to cilj Danaca:

“Nogometni izbornik Kasper Hjulmand kladi se da će skupina Lige nacija biti odlučena u prvom pokušaju kada će se Danska večeras u Zagrebu susresti s Hrvatskom. Ako Danska dobije Hrvatsku, pobjeda u skupini je kod kuće, tako da nedjeljna domaća utakmica protiv Francuske neće biti od sportske važnosti. Bit će to potrebno i izborniku koji će tako imati priliku besplatno eksperimentirati prije Svjetskog prvenstva.”

“Ako Danska pobijedi, to znači da je osvojila skupinu Lige nacija i da će igrati na Final Fouru. Samo jedna pobjeda, samo jedna jaka utakmica naših nogometaša donosi ovaj povijesni uspjeh za danski nogomet”, prenosi TV 2 Sport.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!