NaslovnicaVijestiEvo što su navijači Real Madrida skandirali Luki Modriću tokom sinoćnje utakmice...

Evo što su navijači Real Madrida skandirali Luki Modriću tokom sinoćnje utakmice protiv Leganesa!

Real Madrid je sinoć stigao do nove pobjede i nova tri boda pobijedivši Leganes visokim rezultatom 4-1 na domaćem terenu u okviru trećeg kola La Lige.

Navijači Real Madrida skandirali Modriću

Los Blancosi su poveli u 17. minuti kada je strijelac bio Gareth Bale, da bi već u 24. gosti izjednačili golom Guida Carrilla. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme, a nakon samo tri minute drugog poluvremena gol za novo vodstvo ‘kraljevskog’ kluba postigao je Karim Benzema. Francuski napadač je bio strijelac i trećeg gola u 61. minuti, a za konačnih 4-1 iz penala je gol postigao Sergio Ramos pet minuta kasnije.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Luka Modrić, koji je prije nekoliko dana na ceremoniji ždrijeba grupne faze Lige prvaka u Monte Carlu osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe, te nagradu za najboljeg veznjaka u Ligi prvaka prošle sezone, briljirao je u 60 minuta provedenih na terenu, nakon čega ga je zamijenio Isco. Hrvatski reprezentativac je pred sinoćnji susret, zajedno sa Keylorom Navasom i Sergiom Ramosom, koji su također na ceremoniji osvojili nagrade za najbolje pojedince u Ligi prvaka na svojim pozicijama, predstavio svoje nagrade navijačima, koji su mu aplaudirali a zatim i skandirali zanimljivu pjesmu.

Naime, navijači Real Madrida su svi u glas počeli skandirati ‘Lukita, Zlatna lopta’, te nastavili sve do početka, kao i tokom utakmice. Međutim, oni nisu jedini koji očekuju da će Luka osvojiti Zlatnu loptu, već i njegov suigrač na Santiago Bernabeu i kapiten tima Sergio Ramos. Španjolski reprezentativac je na društvenim medijima objavio fotografiju na kojoj ljubi Modrića i u opisu napisao: “Sada je na redu Zlatna lopta.”

S druge strane, sumnjamo da i njegov donedavni suigrač, a sada član Juventusa, Cristiano Ronaldo ima istu želju. Portugalac se uopšte nije ni pojavio na ceremoniji, znajući kako on nije osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe, a njegov novi trener Massimiliano Allegri je povodom toga izjavio: “Ronaldo je ljut i uzrujan. Nije prisustvovao ceremoniji u Monte Carlu i to je njegova osobna odluka. On je motiviran, bio je najbolji strijelac Lige prvaka prošle sezone i smatra kako je zaslužio tu nagradu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!