NaslovnicaVijestiEvo što su u Barceloni rekli na Messijevu odluku da pređe u...

Evo što su u Barceloni rekli na Messijevu odluku da pređe u Inter Miami

Nakon što je Lionel Messi odabrao Inter iz Miamija umjesto povratka na Camp Nou, Barcelona je reagirala. Iako je Messi pregovarao s Al Hilalom, klubom iz Saudijske Arabije, postojala je i opcija povratka na Camp Nou, ali na kraju je donesena odluka da ode u MLS ligu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kada je Messi odlučio da se pridruži Interu iz Miamija u MLS-u, Barcelona je dala svoju reakciju. Katalonski klub je prvo saopštio da je Jorge Messi, otac i zastupnik igrača, obavijestio Joana Laportu u ponedjeljak, 5. juna, o odluci Argentinca da se pridruži Interu iz Miamija.

“Unatoč našoj ponudi i želji da Messi ponovno zaigra za Blaugranu, Jorge Messi je obavijestio predsjednika kluba o igračevoj odluci da pređe u Inter iz Miamija. Laporta razumije i poštuje Messijevu odluku da igra u ligi s manje zahtjeva, daleko od svjetla reflektora i pritiska kojem je bio izložen posljednjih nekoliko godina, stoji između ostalog u priopćenju Barcelone.

Da vas podsjetimo, Lionel Messi je protekle dvije godine igrao za PSG, a u nedavno završenoj sezoni je, ako uzmemo u obzir sva natjecanja, odigrao 41 utakmicu za Parižane. Postigao je 20 golova i zabilježio isti broj asistencija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!