NaslovnicaVijestiEvo što već sada znamo o finalu Lige prvaka u Kijevu!?

Evo što već sada znamo o finalu Lige prvaka u Kijevu!?

Finalisti Lige prvaka su nam poznati – Real Madrid u Kijevu će u finalu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja igrati protiv Liverpoola. Finale se igra 26.5.2018. godine na Olimpijskom stadionu u glavnog gradu Ukrajine. Evo što sve znamo o tom finalu…

Za početak, znamo da se finale igra na Olimpijskom stadionu u Kijevu koji ima kapacitet od 70.000 ljudi, no zbog sigurnosti će ta brojka biti smanjena u finalu Lige prvaka na 63.000 mjesta, a od toga će 17.000 ići Realu i 17.000 Liverpoolovim navijačima. Nogometni fanatici nisu zadovoljni tom činjenicom, ali tako je odredila UEFA.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ono što već sada znamo je da će finale Lige prvaka između Reala i Liverpoola biti i finale Cristiana Ronalda i Salaha u borbi za ‘Ballon d’Or’ iako tu se još ostavlja prostor za osvajača Svjetskog nogometnog prvenstva ukoliko ga netko odigra vanserijski dobro, no u ovom trenutku Cristiano Ronaldo i Mo Salah vode u utrci za nagradu najboljeg igrača i tko osvoji Ligu prvaka bit će favorit za tu nagradu. Treći je vjerojatno Lionel Messi kojeg bi u vodeću poziciju moglo dovesti samo osvajanje Svjetskog prvenstva.

Znamo i kako Real Madrid želi ispisati povijest i postati prva momčad koja je osvojila ‘modernu’ Ligu prvaka čak tri puta uzastopce, a jedino su oni uspjeli i dva puta. S druge strane Liverpool se želi vratiti na krov Europe, tamo gdje su bili davne 2005. godine nakon ludog finala u Istanbulu, a igrali su i finale Lige prvaka dvije godine kasnije kada je slavio AC Milan.

[su_champions_league]

Sada, 11 godina nakon tog finala Liverpool traži novu priliku u finalu, a zanimljivo da su upravo oni zadnja momčad koja je porazila ‘kraljevski klub’ u finalu Lige prvaka. Bilo je 1981. godine kada je momčad iz Liverpoola slavila rezultatom 1-0.

Bit će to i bitka između Kloppa i Zidanea, ali i Liverpoola moguća prekretnica. Ukoliko Liverpool osvoji Ligu prvaka i postane prvak Europe, sigurno kako će biti znatno atraktivniji za potencijalne transfere, lakše će zadržati world-class igrače poput Salaha, Virgila, Manea ili Firmina.

Ulog je velik, a pobjednik je samo jedan. Znat ćemo ga za 24 dana…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!