NaslovnicaVijestiEvo što Zdravko Mamić kaže o mogućem duelu Dinama i Zvezde: Prognozirao...

Evo što Zdravko Mamić kaže o mogućem duelu Dinama i Zvezde: Prognozirao ishod!

Nakon izvlačenja posljednjeg kruga kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka, Dinamo Zagreb i Crvena Zvezda bi mogli odmjeriti snage samo ako pobijede u trećem pretkolu Legiju i Sheriffa.

U posljednjem kolu kvalifikacija Dinamo je bio nositelj, a među klubovima protiv kojih bi mogli igrati izvučena je Crvena Zvezda. Međutim, oba kluba moraju ostvariti prolazak dalje u utakmicama trećeg pretkola koje se igraju sutra i prekosutra protiv poljske Legije i moldavskog Sheriffa.

Nakon izvlačenja je reagirao i bivši šef Dinamo Zagreba Zdravko Mamić, koji je danas bjegunac pravosuađ zbog teške pljačke hrvatskog prvaka.

“Prije svega oba kluba moraju prvo izboriti sljedeći krug da bi igrali. Po meni je Dinamo favorit protiv Legija, ali i Zvezda protiv Sherifa. Ako dođe do njihovih pobjeda u ovim susretima, bit će prilično zanimljivo. Nadao sam se da nećemo izvući Zvezdu. To je za mene bila posljednja opcija, ali što je tu je,” izjavio je Zdravko Mamić.

“Ako ipak dođe do tog dvoboja, od vitalne važnosti je da pokažemo svoju odgovornost. Bitno je da dvije balkanske ekipe pokažu da mogu odigrati jedan civilizovan meč, bez zagrijavanja atmosfere. Tim stvarima zaista nema mjesta u nogometu, jer će se i poslije te utakmice život nastaviti. Logično je da vjerujemo i navijamo za svoj klub. Nekako vjerujem da bi se mogao ostvariti ovaj scenarij – oba kluba prolaze u sljedeću rundu, a zatim prvi meč u Beogradu, a drugi u Zagrebu. Dinamo na kraju izlazi kao pobjednik.”

“Neko će biti više zadovoljan, a netko manje, ali jednom od njih slijedi grupna faza Lige prvaka, a drugom grupna faza Europske lige, što su svakako odlični rezultati u oba navrata. Samo je bitno da se pokažemo u pravom svjetlu, bez nekih nacionalnih stvari. Bitno je da bolji prođe dalje, ali vjerujem da će to biti Dinamo Zagreb.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!