NaslovnicaVijestiEVO TKO ĆE NOSITI TRAKU: Jose Mourinho otkrio tko će biti kapiten...

EVO TKO ĆE NOSITI TRAKU: Jose Mourinho otkrio tko će biti kapiten Manchester Uniteda sljedeće sezone!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je kako će kapiten njegovog tima sljedeće sezone biti Antonio Valencija, koji će tako kapitensku traku naslijediti od Michaela Carricka, nakon što je bivši engleski reprezentativac završio profesionalnu karijeru.

Valencia kapiten Manchester Uniteda

Carrick je imenovan kapitenom početkom prošle sezone nakon odlaska legendarnog Waynea Rooneya, ali je nastupio u samo dvije utakmice u Premier ligi zbog brojnih povreda.

[su_bet365_100bonus]

Tokom njegovog odsustva, mijenjao ga je upravo Valencia, za kojeg je Mourinho potvrdio kako će predvoditi tim sljedeće sezone, te postati stalni kapiten kluba. On je nakon prve pripremne utakmice pred novu sezonu izjavio: “Prošle sezone kapiten je bio Valencia, i mislim da će ponovo biti kapiten. Kada ne bude igrao, morat ćemo donijeti drugu odluku. Sve će zavisiti od toga tko je na terenu, opcije su svakako Smalling, Ashley Young, Herrera, Mata. Nemanja Matić također ima sve što je potrebno da bude kapiten Manchester Uniteda, ali je stigao u klub prije samo godinu dana. Ipak, nikad nisam brinuo o kapitenima, više brinem o situaciji u svlačionici, ali traka znači to što znači.”

[su_games]

Portugalski stručnjak je također priznao kako će Valencia, koji je na Old Trafford stigao iz Wigan Athletica davne 2009. godine za oko 20 miliona eura i od tada odigrao preko 300 utakmica u dresu ‘Crvenih vragova’, imati zagarantovano mjesto u početnih jedanaest u prvoj utakmici sljedeće sezone protiv Leicester Cityja, koja je na rasporedu 10. augusta.

Naime, rekao je: “Valencia, Smalling, Bailly i Shaw, oni će vjerovatno započeti sezonu. Cilj je da ih pripremimo što je bolje moguće za početak sezone, jer nemamo dovoljno igrača na raspolaganju. Matić i Fred dolaze sljedećeg tjedna, tako da ćemo imati više opcija. Također, tu su Mata, Mitchell i Martial, kao i Sanchez koji se uskoro vraća.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!