NaslovnicaVijestiEvo tko je navijač koji je sa zastavom duginih boja uletio na...

Evo tko je navijač koji je sa zastavom duginih boja uletio na teren na utakmici Svjetskog prvenstva

Sinoćnja utakmica između Portugala i Urugvaja nakratko je prekinuta u drugom poluvremenu nakon što je na teren utrčao muškarac sa zastavom duginih boja. Muškarac je prošao pored osiguranja i utrčao na teren noseći plavu majicu sa znakom Supermana, uz poruke “Spasite Ukrajinu” i “Poštovanje iranskim ženama”, mašući zastavom duginih boja u znak podrške LGBT zajednici.

Ubrzo ga je osiguranje izbacilo s terena, a svi su se pitali tko je osoba koja je imala hrabrosti učiniti takvo što i riskirati žestoku kaznu. Njegovo ime je Mario Ferri i 35-godišnji je talijanski nogometaš čiji je “hobi” prekidanje utakmica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ferri igra na poziciji desnog krila, a karijeru je gradio u brojnim klubovima u Italiji, San Marinu, Jordanu, Sejšelima i Indiji, a trenutno je nogometaš talijanskog niželigaša Castel di Sangra. Ferriju, koji nosi nadimak “Il Falco” (Sokol), ovo nije bio prvi put da je prekinuo veliku nogometnu utakmicu.

Sve je počelo 2009. godine kada je na utakmici između Italije i Nizozemske uletio na teren s porukom izborniku Marcellu Lippiju da pozove Antonija Cassana u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo. Cassano nije pozvan na turnir, Italija je ispala, a Ferri je uletio na utakmicu Španjolske i Njemačke s porukom “Lippi, jesam li ti rekao?”.

Ferri je također prekinuo finale Svjetskog klupskog prvenstva 2010. između Intera i Mazembea u Abu Dhabiju sa zahtjevom iranskoj vladi da oslobodi Sakineha Mohammadija Ashtianija koji je bio osuđen na smrt kamenovanjem.

Prekinuo je još nekoliko utakmica, od kojih se izdvaja ona na Svjetskom prvenstvu 2014. kada je na susretu Belgije i SAD-a pretrčao teren s porukom “spasite djecu u favelama”.

Portugalski veznjak Ruben Neves stao je u njegovu obranu nakon utakmice: “Svi smo uz njega i podržavamo njegove poruke koje je poslao. Nadam se da mu se zbog toga neće dogoditi ništa loše. Svi smo dobro razumjeli što je htio reći.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!