NaslovnicaVijestiEvo tko je ponio titulu igrača godine u Premier ligi? Nije Haaland

Evo tko je ponio titulu igrača godine u Premier ligi? Nije Haaland

Engleski reprezentativac i vezni igrač Manchester Cityja, Phil Foden (23), dobio je priznanje za najboljeg igrača sezone u Premier ligi, objavljeno je iz elitnog kruga engleskog nogometa. Foden je u ovosezonskom nastupu postigao 17 golova i ostvario osam asistencija u 34 utakmice, ističući se kao ključni igrač Cityja u borbi za četvrti uzastopni naslov engleskog prvaka.

Manchester City vodi s dva boda više od Arsenala prije posljednjeg kola. U tom posljednjem kolu, City će igrati kod kuće protiv West Hama, dok će Arsenal igrati protiv Evertona na svom terenu.

Nagrada za najboljeg igrača peti je put zaredom otišla u Manchester City. Erling Haaland ju je osvojio prošle sezone, dok su Kevin De Bruyne to učinili 2019./20. i 2021./22., a Ruben Dias 2020./21.

“Izuzetno sam ponosan na ovu nagradu. Premier liga je priznata kao najbolja liga na svijetu i zadovoljstvo je biti nominiran s toliko drugih sjajnih igrača koji su imali posebne sezone za svoje klubove”, izjavio je Foden za klupsku stranicu.

Posljednji igrač koji nije iz Manchester Cityja, a osvojio je nagradu bio je Van Dijk iz Liverpoola u sezoni 2018./19. Također, engleski reprezentativac Foden osvojio je nagradu za igrača mjeseca dodijeljenu od strane Udruge novinara koji prate nogomet (FWA) ranije ovog mjeseca.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!