NaslovnicaVijestiEvo tko je u timu Uniteda bio protiv smjene Mourinha

Evo tko je u timu Uniteda bio protiv smjene Mourinha

Srbijanski nogometaš Nemanja Matić i Belgijanac Romelu Lukaku bili su jedini u timu Manchester Uniteda koji su se protivili otpupštanju Josea Mourinha, sada već bivšeg trenera Manchester Uniteda, prenosi engleski tabloid Mirror.

Predsjednik kluba sa Old Trafforda, Ed Woodward, prije nego što je donio odluku da uruči otkaz portugalskom stručnjak, konslutovao se sa nekoliko igrača, a samo je srpsko-belgijski tandem bio uz portugalskog trenera. Na drugoj strani, za smjenu je bio prva zvijezda Manchester Uniteda, Paul Pogba koji je mjesecima bio u sukobu sa Mourinhom, kao i golman David de Gea i Anthony Martial.

Isti izvor navodi da je odmah nakon odlaska Mourinha na treningu ekipe Manchester Uniteda atmosfera bila veselija nego ranije, a da je u svlačionici prednjačio Paul Pogba. Umjesto Mourinha, ekipu Uniteda do kraja sezone će voditi Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer.

“Gotovo je, Manchester United ima budućnost bez mene i ja imam budućnost bez Uniteda”, dodavši kako njegov stav da neće pričati o događajima u klubu iz kojeg je otišao se nije promijenio.

“Gotovo je. To je način na koji uvijek razmišljam, bio sam kritičan prema trenerima koji iznose detalje o onome što se dešava u klubu i navode krivce za svoj odlazak. Ja nisam takav.”

Mou je zatražio i da se poštuje njegova privatnost dok je ‘van igre’.

“Dok se ne vratim u nogomet, mislim da imam pravo da živim svoj život kao i sada. Da šetam, da idem u šoping. To je ono što želim trenutno. Manchester United je prošlost.”, rekao je Jose Mourinho.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!