NaslovnicaVijestiEvo tko su glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka!

Evo tko su glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka!

Četvrtfinale Lige prvaka je završeno. Saznali smo sve klubove koji su prošli u polufinale, nakon što su se posljednje dvije utakmice četvrtfinala odigrale u srijedu.

glavni favoriti

Možemo slobodno reći bilo je nekoliko iznenadnih rezultata i neki iznenađujući timovi su se našli u povijesnom polufinalu ovog natjecanja.

U utorak su se igrale dvije utakmice, gdje je Barcelona ugostila Manchester Uniteda, dok imali prednost od 1-0 iz prve utakmice sa Old Trafforda, što im je dalo veliki vjetar u leđa u uzvratnom susretu.

Barcelona je riješila svoju utakmicu protiv Crvenih đavola na vrlo lagan način, koji je većina očekivala, međutim, dva gola Lionel Messija i jedan Philippe Coutinha je zapečatio sudbinu kluba sa Old Trafforda. Barcelona je sa ukupnim rezultatom od 4-0 prošla dalje.

Oni su zatim u srijedu čekali boljeg u duelu Porta protiv Liverpoola, gdje su Redsi ostvarili pobjedu u gostima od 4-1, dok su imali rezultat od 2-0 iz prve utakmice. Oni su pobijedili sa ukupnim rezultatom od 6-1 i time su pokazali da će Barcelona imati veliki posao u polufinalu ako budu željeli izbaciti tim sa Anfielda, koji je drugi favorit za osvajanje ovog natjecanja sa koeficijentom 3.50.

LIVERPOOL

Bet365 kladionica je odmah nakon utakmica izbacila koeficijente, a u ovoj utakmici je kao što je i očekivano Barcelona favorit. Prva utakmica se igra na Nou Campu 30. travnja tako da je koeficijent od 1.70 na pobjedu Barcelone očekivan.

Barcelona je također i glavni favorit za osvajanje ovog natjecanja sa koeficijentom od 2.50.

BARCELONA

Druga utakmica će biti utakmica famoznih iznenađenja u ovom polufinalu Lige prvaka. Nakon što su izbacili mnogo jače ekipe u četvrtfinalu Tottenham i Ajax će se sastati u prvoj utakmici na novom stadionu Tottenhama u Londonu, gdje su Spursi blagi favoriti sa koeficijentom od 2.15. Oni su također treći favoriti za osvajanje ovog natjecanja sa koeficijentom od 5.50.

TOTTENHAM

Tottenham je na iznenađenje svih izbacio Manchester Cityja iz četvrtfinala Lige prvaka i time su napravili povijesni ulazak u polufinale, što nitko nije očekivao od njih. Sada imaju veliku šansu da se nađu u finalu, jer igraju protiv, na papiru, najslabije momčadi u ovom krugu natjecanja, a to je Ajax.

Ajax se ne treba otpisivati tako lako, nakon što su izbacili prvo Real Madrida, a zatim i Juventusa u ovom natjecanju. Oni su u prvoj utakmici na svom stadionu imali 1-1, što je išlo u korist Juventusa, koji to nije znao iskoristiti na svom terenu i izgubili su 2-1. Ova ekipa je igrala fenomenalno do sada i Tottenhamu sigurno neće biti lako pobijediti ih na svom stadionu, iako je Ajax autsajder sa koeficijentom 3.20 na njihovu pobjedu. U svakom slučaju, kladionice daju istu šansu Ajaxu kao i Tottenhamu da osvoji ovo natjecanje sa koeficijentom od 5.50.

AJAX

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!