NaslovnicaVijestiEvo tko su potencijalni protivnici Dinama u nokaut fazi Konferencijske lige

Evo tko su potencijalni protivnici Dinama u nokaut fazi Konferencijske lige

Nogometaši Dinama su sinoć na stadionu Maksimir osigurali prolazak u nokaut-fazu Konferencijske lige pobjedom nad ekipom Ballkani s Kosova rezultatom 3:0.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zagrebački klub je završio grupnu fazu takmičenja na drugom mjestu, što im osigurava nastup u nokaut fazi u februaru. Na žrijebu koji će se održati u ponedjeljak, protivnici prvaka Hrvatske bit će trećeplasirani timovi iz Europske lige.

Među njima su Olympiakos (Grčka), Ajax (Nizozemska), Betis (Španjolska), Sturm (Austrija), Royal Union (Belgija), Maccabi Haifa (Izrael), Sevette (Švicarska) i Molde (Norveška).

Pobjednici skupina Konferencijske lige (Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahce) izravno su prošli u osminu finala.

Utakmice se igraju 15. i 22. veljače, a ždrijeb osmine finala je 23. veljače. Finale Konferencijske lige će se igrati u Ateni u svibnju.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!