NaslovnicaVijestiEvo tko sudi finale Lige nacija

Evo tko sudi finale Lige nacija

Hrvatska i Španjolska će se suočiti u finalu trećeg izdanja UEFA-ine Lige nacija, koje će se održati u nedjelju u 20:45 sati na stadionu De Kuip u Rotterdamu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sudac koji će voditi utakmicu bit će 42-godišnji Nijemac iz Berlina, Felix Zwayer. Važno je napomenuti da Zwayer do sada nije imao priliku suditi utakmice hrvatskoj reprezentaciji, ali je sudac s iskustvom u sudjenju hrvatskim klubovima, no njihovi rezultati nisu bili vrlo uspješni pod njegovim nadzorom.

U proteklih pet susreta, timovi su ostvarili samo jednu pobjedu. Ta jedina pobjeda dogodila se kada je Dinamo svladao Ludogorec 2012. godine. Međutim, tijekom tih pet susreta, Dinamo je također pretrpio dva poraza, protiv Čornomoreca 2013. godine i Seville 2016. godine. Rijeka je poražena od Olympiacosa 2017. godine, dok je Hajduk doživio poraz od Maccabija iz Tel Aviva 2016. godine. Tehnički gledano, Hajduk je slavio u tom meču s rezultatom 2:1 u 90 minuta, ali nažalost, nakon izvođenja penala ispao je iz natjecanja.

Na poziciji pomoćnih sudaca naći će se Stefan Lupp i Marco Achmuller, obojica sunarodnjaci sudačkog glavnog suca Zwayera. Četvrti sudac na terenu bit će Ivan Kružilak iz Slovačke. U sobi za VAR nadzor sjedit će Nijemac Sven Jablonski i Englez Stuart Atwell.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!