NaslovnicaVijestiEvo u kakvom sastavu bi Dinamo Zagreb mogao igrati protiv Seville!

Evo u kakvom sastavu bi Dinamo Zagreb mogao igrati protiv Seville!

Dinamo Zagreb će večeras u 21 sat ići u goste Sevilli na Ramon Sanchez Pizjuan, gdje će igrati prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige. Uzvratni susret se igra tjedan dana kasnije na Makismiru, a od ove sezone u svim UEFA-inim natjecanjima ne vrijedi gol u gostima.

Ovaj dvoboj sa Sevillom dolazi u nezodno vrijeme za momčad Željka Kopića. Dinamo Zagreb u nedelju igra protiv Lokomotive na domaćem terenu, a onda će dočekati Sevillu na Maksimiru. Zatim, tri dana kasnije idu na teško gostovanje u Osijek.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pored svega toga, Dinamo je i dalje u odličnoj formi. Ako računamo utakmice u Europi, pripremne utakmice i tri kola u drugoj polovici sezone, Dinamo ima 11 uzastopnih pobjeda.

Možda sa svojom igrom nisu briljirali, posebno u posljednje tri utakmice, ali je Kopićeva momčad rutinski ostvarivala pobjede. Sada se nadaju da će uhvatiti Sevillu na lijevoj nozi i vratiti se iz Španjolske sa pozitivnim rezultatom.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!