NaslovnicaVijestiEvo zašto Gerard Pique u kući ima dres zvijezde Real Madrida

Evo zašto Gerard Pique u kući ima dres zvijezde Real Madrida

Nije tajna da defanzivac Barcelone i španjolski reprezentativac Gerard Pique ne gaji ljubav prema najvećem rivalu Real Madridu, što je pokazao i na društvenim medijima nebrojeno puta.

Zašto Gerard Pique u kući ima dres zvijezde Real Madrida

Iskusni defanzivac je član Barcelone od malih nogu, kada je stigao u poznatu Barcinu omladinsku školu La Masiju, a nekoliko članova njegove porodice je i u upravi katalonskog kluba.

Ipak, tu ‘mržnju’ prema velikom rivalu nije uspio prenijeti na svoju djecu, koja, uprkos svemu, prate i Los Blancose.

Supruga zvijezde Real Madrida Jamesa Rodrigueza, koji je trenutno na posudbi u Bayern Munchenu, Daniela Ospina otkrila je za španjolske medije da Pique u svojoj kući ima dres kolumbijskog reprezentativca.

Ospina, sestra Arsenalovog golmana Davida Ospine, ispričala je kako je nedavno srela Piqueovu suprugu Shakiru.

“U Barceloni sam upoznala Shakiru i njenu djecu. Moja kćerka Salome je bila presretna jer je njen veliki fan, kao i ja”, rekla je Daniela, te nastavila: “Shakira je tom prilikom rekla njenom sinu Milanu da je Salome kćerka Jamesa Rodrigueza, na šta je on odgovorio da ima njegov dres.”

Po svemu sudeći, Pique će morati obaviti ozbiljan razgovor sa svojim sinom.

[touchcarousel id='2']

[su_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!