NaslovnicaVijestiEvo zašto Gianluigi Donnarumma nije mogao uzeti svoj omiljeni broj 99 u...

Evo zašto Gianluigi Donnarumma nije mogao uzeti svoj omiljeni broj 99 u PSG-u!

Gianluigi Donnarumma je uzeo dres sa brojem 50 u PSG-u nakon što je došao besplatno iz Milana.

Evo zašto Gianluigi

Talijanski junak sa Europskog prvantva, potpisuje petogodišnji ugovor sa francuskim velikanom i jedno je od velikih pojačanja pariškog kluba ovog ljeta nakon što su doveli još Ginija Wijnalduma, Sergija Ramosa i Achrafa Hakimija.

No, 22-godišnjak nije mogao odabrati svoj omiljeni broj dresa na Parku Prinčeva. S obzirom da je sa Milanom debitirao kao 16-godišnjak, Donnarumma je nosio broj 99, jer je to bila godina kada se rodio.

Međutim, pravila Ligue One zabranjuju golmanima da nose takav broj i neslavno su spriječili Marija Balotellija da nosi 45 u Nici i Marseilleu.

Brojevi 1, 16 i 30 su posebno rezervirani za golmane, ali u ovom ih slučaju zauzimaju Keylor Navas, Sergio Rico i Alexandre Letellier.

Prema Footy Headlinesu, br. 40 i br. 50 su posljednji koje je mogao uzeti, a čini se da im je to odobreno uz posebnu molbu nogometnom savezu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!