NaslovnicaVijestiEvo zašto je Diego Maradona novog izbornika Argentine nazvao izdajnikom

Evo zašto je Diego Maradona novog izbornika Argentine nazvao izdajnikom

Legendarni Argentinac Diego Maradona nazvao je novog izbornika Argentine Jorgea Sampaolija izdajnikom.

Diego Maradona Jorgea Sampaolija nazvao izdajnikom

Bivši trener Seville preuzeo je reprezentaciju Argentine prošlog mjeseca nakon vrlo dobre sezone u španjolskom timu. Međutim, Maradona nije oprostio sunarodnjagu zbog toga što je sa Čileom osvojio Copa Americu upravo pobijedivši Argentinu u finalu 2015. godine.

“Smatram Jorgea Sampaolija izdajnikom, a ja ne pričam o izdajnicima”, rekao je Maradona pred finalnu utakmicu Kupa konfederacija.

Ovo nije prvi put da Maradona javno u negativnom kontektstu priča o Sampaoliju. On je prošlog mjeseca komentarisao i imenovanje 57-godišnjaka za novog izbornika rekavši: “Sampaoli ne zna ništa više od Bauze. Da nas Sampaoli nije pobijedio u finalu sa Čileom na Copa Americi, onda ni njegova porodica ne bi znala tko je on.”

Maradona je također iskoristio priliku i čestitao Lionelu Messiju, koji se vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo prošlog tjedna.

“Čestitke paru i želim im dosta sretne i zdrave djece. On zna da ga jako volim i pretpostavljam da je moj poziv za vjenčanje izgubljen negdje u pošti.”

[su_cashout]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!