NaslovnicaVijestiEvo zašto je Koeman vikao na klupu Juventusa!

Evo zašto je Koeman vikao na klupu Juventusa!

Juventus je sinoć u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka ostvario pobjedu protiv Barcelone (0-3) u gostima. Cristiano Ronaldo postigao je dva gola iz penala, dok je jedan dodao Weston McKennie. Trener domaćih Ronald Koeman nije bio baš sretan sa odlukama njemačkog suca Stielera.

“Ako je njihov prvi penal dosuđen, onda su ga morali suditi i nad Messijem. Međutim, to nije opravdanje, jer nismo dobro igrali u prvom dijelu utakmice”

Koeman je u jednom trenutku došao napasti protivničku klupu koja je vikala da treba pokazati drugi žuti karton Clementu Lengletu, nakon što je Juventusu dosuđen drugi penal.

“Nije mi se svidjelo što je Juventusova klupa tražila drugi žuti karton za Lengleta. Njega i Albu sam izvadio iz igre jer su bili pod kartonima”, rekao je Koeman.

“Naš poraz dogodio se u prvih 25 minuta utakmice. Imali smo loš početak, ali onda smo se vratili. Naša forma u Ligi prvaka je i dalje na dobrom putu. Danas smo ušli bez dovoljno snage da pariramo rivalima. Protivnik je imao mnogo veću želju za pobjedom i na najbolji mogući način iskoristio naše obrambene pogreške.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!