NaslovnicaVijestiEvo zašto je Totti želio promašiti penal u posljednjoj utakmici u dresu...

Evo zašto je Totti želio promašiti penal u posljednjoj utakmici u dresu Rome

Legendarni Francesco Totti je prije par tjedana odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Rome, koju napušta nakon čak 25 godina.

Zašto je Totti želio promašiti penal u posljednjoj utakmici

Pred njim je sad jedna od najtežih odluka u životu. Još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

40-godišnjak je navodno dobio ponudu od ‘rimske vučice’ da preuzme drugu funkciju u klubu, ali također je interes za njega pokazala i Pescara, koja se takmiči u Seriji B i koja mu je ponudila da završi karijeru u tom klubu.

U posljednjoj utakmici za Romu, Totti nažalost nije uspio postići gol, a njegov suigrač je priznao da je namjeravao promašiti penal da ga je njegov tim dobio, a razlog je nevjerovatan.

Juan Jesus je za L’Equipe rekao: “Prije početka njegove posljednje utakmice za klub, Totti nam je rekao da, ukoliko bude izvodio penal, da će ga promašiti i poslati loptu tifosima (navijačima kluba).”

Zaista sjajan gest legendarnog Francesca, ali i gest koji je njegov tim mogao koštati drugog mjesta i direktnog plasmana u Ligu prvaka. Njegov tim je na kraju slavio rezultatom 3-2 protiv Genoe, postigavši pobjednički gol u posljednjim minutama.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!