NaslovnicaVijestiEvo zašto Messi nije mogao igrati besplatno za Barcelonu!

Evo zašto Messi nije mogao igrati besplatno za Barcelonu!

Legenda Barcelone Lionel Messi ne bi mogao besplatno igrati za klub iz La Lige jer je to zakonski nemoguće prema španjolskim zakonima.

Evo zašto Messi

Šestostruki dobitnik Zlatne lopte bio je psreman na nevjerojatnih 50% smanjenja plaća u novom ugovoru sa Barcelonom kako bi dugoročno ostao na Nou Campu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, Barcelona nije uspjela sklopiti novi ugovor s Messijem zbog pravila španjolske La Lige o registraciji igračima.

Tijekom emotivne oproštajne konferencije za novinare u nedjelju, 34-godišnji argentinski napadač priznao je da nikada nije tražio više novca pri potpisivanju novog ugovora.

“Ponudio sam smanjenje plaće za 50 posto, ali od mene nisu tražili ništa drugo”, rekao je.

“Vijesti koje govore da sam tražio 30% više su laži, mnoge stvari koje ljudi govore nisu istinite.”

Sada je Colinar Millar iz Daily Mirrora odbacio tvrdnje navijača da je Messi mogao igrati za Barcelonu besplatno da je toliko volio klub.

Prema Millaru, španjolski zakon zahtijeva da svaki novi ugovor bude minimalno 50% prethodne plaće u pokušaju da se izvjegnu finansijske manipulacije.

Na Twitteru je napisao: “Pravno bi bilo nemoguće da Lionel Messi igra besplatno u Barceloni.

“Svaki novi ugovor, prema španjolskom zakonu, mora iznositi najmanje 50 posto prethodne plaće (ovo je na mjestu kako bi se izbjegle financijske manipulacije).”

Trenutni dug Barcelone navodno se kreće oko vrtoglavih milijardu funti (1,2 milijarde eura).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!