NaslovnicaVijestiEvo zašto navijači PSG-a ne žele Paula Pogbu!

Evo zašto navijači PSG-a ne žele Paula Pogbu!

Bijes navijača PSG-a prema Paulu Pogbi dolazi nakon intervjua o francuskim divovima. Pogba je ovog ljeta povezan sa mega transferom iz Manchester Uniteda u PSG.

Izvješća sugeriraju da je PSG zainteresiran za dovođenje francuskog internacionalca, ali njihova želja da ga dovedu na Park Prinčeva nije dobro prošla kod njihovih navijača.

Bijesni navijači PSG-a postavili su transparent protiv Pogbe ispred stadiona koji glasi: “Pogba, trebao si slušati majku, ona te ne želi ovdje. Ni mi!”

Od tada su se pojavili komentari Pogbe o igranju za PSG, gdje je tvrdio da ga ne privlači prelazak u PSG, jer su njegovi roditelji bili navijači Marseillea.

U intervjuu za Canal + rekao je: “Siguran sam da ne bih igrač klupski nogomet na Parku Prinčeva.”

“To me ne privlači, jer su moj otac i majka bili navijači Marseillea pa se Pariz zapravo ne uklapa u moje planove.”

Razgovori oko novog dogovora na Old Traffordu još uvijek traju, kaže Ole Gunnar Solskjaer koji je govorio o špekulacijama o transferu u vezi sa Pogbom uoči nove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!