NaslovnicaVijestiEvo zašto nigerijska zvijezda Victor Osimhen još uvijek nosi masku tijekom utakmica

Evo zašto nigerijska zvijezda Victor Osimhen još uvijek nosi masku tijekom utakmica

Nigerijski napadač Victor Osimhen još uvijek nosi masku, iako je u potpunosti ozdravio prema riječima Napolijevog liječnika – koji je glavni razlog tome?


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Osimhen stoji kao vodeći napadač Super orlova u finalu AFCON-a, nakon što je dosad postigao jedan gol i pružio jednu asistenciju tijekom turnira.

25-godišnjak je pretrpio prijelom arkade u Serie A u studenom 2021., što je trebalo nekoliko mjeseci da se potpuno izliječi. No, nakon dvije godine, Osimhen i dalje nosi masku na utakmicama – unatoč potpunom oporavku.

Šef liječnika Napolija, Roberto Ruggiero, otkrio je pravu svrhu neprestanog nošenja maske, tvrdeći da je to osobni izbor Osimhena, koji ima “osjećaj sigurnosti” kada ju nosi.

Liječnik je objasnio talijanskom mediju Radio Marte (putem Tutto Napoli) 2022. godine: “Osimhen je potpuno izliječen, još uvijek nosi zaštitnu masku jer mu pruža osjećaj sigurnosti, ali izliječen je.

“On ima svoju ravnotežu i želi je nositi. Nadamo se da će mu ova maska biti dovoljna dok se ne bude osjećao sigurno i ne skine je.”

Međutim, sam igrač priznao je u intervjuu prošlog mjeseca da će morati nositi masku do kraja karijere.

Rekao je nigerijskom izvoru Brilla: “Moram nositi masku do kraja karijere jer imam vijke koji zapravo prolaze kroz moje čeljusti i lice.

“Zadnju utakmicu protiv Cagliarija, kada sam glavom udario loptu, imao sam krv na licu, a vratar me je također udario u lice. Bilo je krvi, čak i s maskom.

“Dakle, za mene je stvarno opasno igrati bez maske.”

Osimhen je bio upitan zbog ozljede u polufinalnoj pobjedi Nigerije nad Južnom Afrikom nakon što je patio od bolova u trbuhu – navodno je proglašen sposobnim samo dan prije utakmice.

25-godišnjak je ponovno dobio dopuštenje za igru u finalu za nigerijsku momčad koja je povela u prvom poluvremenu pogotkom bivšeg braniča Watforda Williama Troost-Ekonga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!