NaslovnicaVijestiEvo zašto nitko od igrača Gibraltara nije htio mijenjati dres sa Erlingom...

Evo zašto nitko od igrača Gibraltara nije htio mijenjati dres sa Erlingom Haalandom!

Prije desetak dana nogometaši Norveške i Gibraltara su igrali u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tu utakmicu je naravno pobijedila Norveška sa rezultatom od 5-1, a hat-trick je postigao upravo Erling Haaland.

Evo zašto nitko

Nakon te utakmice nijedan od igrača Gibraltara nije otišao da traži dres od Haalanda, jer je u prvoj utakmici koju su igrale ove dvije reprezentacije uradio neslavan potez.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, radi se o tome da u toj prvoj utakmici koja se igrala u ožujku, Haaland nije želio mijenjati svoj dres sa suparničkim igračem, čak iako mu je on rekao da je njegov sin veliki navijač i da bi mu to mnogo značilo.

“Ignorirali smo ga. U prvoj utakmici je naš kapetan Roy Chipolina zatražio njegov dres. Nakon intervjua mu je rekao: ‘Moj sin je tvoj veliki navijač, hoćemo li zamijeniti dresove?’ Reakcija Haalanda je bila prilično iznenađujuća. Samo ga je pogledao, nasmijao se i otišao. On može kupiti mnogo stvari, ali klasu nikada. Ona se ne može kupiti. Haaland je imao priliku pružiti malom djetetu veliko zadovoljstvo, ali je rekao ne. To je glavni razlog zbog kojeg niko od nas nije želio njegov dres u drugom susretu,” otkrio je igrač Gibraltara Styche.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!