NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK CITYJA OTKRIVA: Evo zašto Pep Guardiola nije želio dovesti Alexis Sancheza!

PREDSJEDNIK CITYJA OTKRIVA: Evo zašto Pep Guardiola nije želio dovesti Alexis Sancheza!

Predsjednik Cityja otkriva. Evo zašto Pep Guardiola nije želio dovesti Alexis Sancheza. Manchester Cityjev predsjednik Khaldoon Al Mubarak kaže da je Pep Guardiola očajnički želio potpisati Alexis Sancheza iz Arsenala prošle godine.

Predsjednik Cityja otkriva

Al Mubarak je intervjuiran u nedavno obljavljenom dokumentarnom filmu “All or nothing: Manchester City”, “Sve ili ništa: Manchester City” i otkrio je daje Guardiola jako želio Sancheza na Etihadu prije nego što je na kraju potpisao za Manchester United u zamjeni za Henrikh Mkhitaryana u siječnju ove godine.

Al Mubarak nudi uvid u to zašto klub nije potpisao dugoročnu metu Sancheza.

City je bio snažno povezan sa čileanskim napadačem – zatim na ljeto 2017., i ponovo u siječnju, kada se konačno pridružio Unitedu.

[su_bet365_koeficijenti]

“Identificirali smo ga kao igrača koji je bio dobar za ovaj klub”, rekao je Al Mubarak.

“Pep je bio jako željan da se Sanchez pridruži 2017. godine, ali to se nije dogodilo.”

“Pogledali smo situaciju još u siječnju, ali situacija nam se promijenila s obzirom na to kako smo to ljeti gledali i kako smo to gledali zimi.”

“A stvarnost je da ekonomija jednostavno nije radila više. Taj novac koji je Sanchez tražio bi poremetilo harmoniju tima. Svatko tko je iole blizu kvalitete Sancheza bi tražio povećanje plate što nam nije trebalo u tom trenutku.”

U međuvremenu, Guardila je opisao Raheem Sterlinga kao devastiranog kada je promašio šansu za pobjedu u remiju Manchester Cityja i Burnleya prošle sezone.

[su_bet365_100bonus]

Menadžer Građana je obojio stravstveni portret o Sterlingovim osjećajima i njegovoj bitci kako bi izoštrio svoju završnicu.

City je oborio niz rekorda na putu ka slavi Premier lige prošle sezone.

Engleski napadač Sterling je postigao 23 gola za City na svim natjecanima prošle sezone, ali i dalje se kritizira njegova završnica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!