NaslovnicaVijestiEvo zašto Realova četiri finala u pet godina nisu samo sreća?

Evo zašto Realova četiri finala u pet godina nisu samo sreća?

Real Madrid kvalificirao se u finale Lige prvaka, četvrto u zadnjih pet godina, ali i treće uzastopno. Nevjerojatna domancija ‘kraljevskog kluba’ u Europi koju će neki pripisati sucima, neki sreći, ali neosporno je kako je najveću ulogu u svemu tome na kraju ipak ima Realov sjajni tim.

Real Madrid je od 2014. godine apsolutni vladar Lige prvaka čak i da ove sezone ne osvoji titulu prvaka Europe. U sezonu 2013/14 Real Madrid je ušao sa novim trenerom. Do ljeta 2013. godine trener ‘kraljeva’ bio je Jose Mourinho koji je tri uzastopne godine ispadao u finalima Lige prvaka, a po dolasku novog trenera Real je odmah uzeo Ligu prvaka.

Real je tada doveo Carla Ancelottija, “doktora za Ligu prvaka” koji je odmah u tome i uspio, ali sljedeće sezone nije nakon čega je dobio otkaz. Nakon njega došao je ‘Rafa Benitez’, još jedan stručnjak za Ligu prvaka koji svoju pravu priliku nije ni dobio, nakon manje od polusezone naslijedio ga je Zinedine Zidane, trener početnik koji od tada ruši sve rekorde.

Zidane je nasljedio momčad u koju su mnoge svoje ideje usadili ponajviše Jose Mourinho i Carlo Ancelotti. On je prihvatio manje-više njihov stil igre, ali usadio neke svoje ideje. Prije svega to je bio Casemiro, Zidaneov najprepoznatljiviji potez u trenerskoj karijeri. Njegova transfer politika još nam je svima enigma, ali odgovor ćemo vidjeti ovo ljeto.

[su_bet_builder]

Zidane svojom mirnoćom utječe na igrači koji su i u najnapetijim situacijama nevjerojatno mirni i staloženi. Ta momčad “zrači” iskustvom, samopovjerenjem i mirnoćom. No, jedan od glavnih uspjeha Realove dominacije u Europi je Perezova promjena transfer politike…

Uprava kluba sve više vjeruje ‘svojim dečkima’, mladićima iz Španjolske koji uz iskusne kapitalce polako postaju iskusni world-class igrači. Nevjerojatan je podatak kako je većina momčad već dugo na okupu, a velike promjene rade se dobro i postepeno.

[su_champions_league]

Neupitno je kako su dva glavna igrača Real Madrida – Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, a odmah uz njih je i Luka Modrić. Svi su oni dugo u klubu. Kroos je 2014. naslijedio Xabi Alonsa, Varane je postpeno stasao uz Pepea, Marcelo i Benzema su u klubu jako dugo, Navas je naslijedio Ikera, Dani Carvajal Arbelou, Isco Ozila, a Bale Di Mariju..

Ova momčad je dugo na okupu, netipično dugo za Real, dobro se poznaju, dobro znaju koliko su moćni i kada je najteže njihovo zajedništvo i samopouzdanje dolazi do izražaja, a ti najteži trenuci upravo se događaju u knock-out fazi Lige prvaka i kada takvoj momčadi dodate nestvarno kvalitetnog individualca kakav je Cristiano Ronaldo, igrač koji je apsolutni vladar Lige prvaka dobijete Real koji je četvrti put u pet godina u finalu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!