NaslovnicaVijestiEvo zašto se igrač Rome srušio tijekom utakmice protiv Udinesea

Evo zašto se igrač Rome srušio tijekom utakmice protiv Udinesea

Nogometaš Rome, Evan Ndicka, doživio je iznenadni medicinski incident tijekom utakmice protiv Udinesea, što je izazvalo trenutnu zabrinutost i paniku među igračima, navijačima i osobljem. Ndicka je naglo pao na teren nakon što se požalio na bol u grudima. Hitna pomoć je odmah reagirala, pružajući brzu medicinsku intervenciju. Srećom, Ndicka je stabiliziran i hitno prevezen u bolnicu.

Prve informacije iz Italije otkrivaju da Ndicka nije životno ugrožen i da nije doživio srčani udar ili zastoj. Regionalni zdravstveni operativni centar, La Sores, potvrdio je da je primljen u bolnicu pod žutim svjetlom uzbune, što sugerira ozbiljnost situacije, ali i pravovremenu reakciju medicinskog osoblja.

Prema analizama, čini se da je uzrok Ndickinog kolapsa udarac koji je ranije primio tijekom utakmice. Odmah nakon incidenta, sudija Luca Pairetto i klub Udinese pružili su svu moguću podršku Romi. Trener Daniele De Rossi, zajedno s ostatkom momčadi, odmah je posjetio bolnicu kako bi pružio podršku Ndicki i provjerio njegovo stanje.

Trener De Rossi kratko se obratio navijačima, potvrđujući da je Ndicka stabilan. Ova iznenadna medicinska situacija podsjetila je sve u nogometnoj zajednici na važnost brze reakcije i podrške u slučaju hitnih situacija.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!