NaslovnicaVijestiEvo zbog čega se N'Zonzi morao izviniti navijačima Seville nakon sinoćnje utakmice

Evo zbog čega se N’Zonzi morao izviniti navijačima Seville nakon sinoćnje utakmice

Sinoć je odigrano finale Kupa Kralja između Seville i Barcelone, a Katalonci su slavili visokim rezultatom od čak 5-0.

N'Zonzi se izvinio navijačima

Tim Vincenza Montelle je u potpunosti razočarao svoje navijače, a da stvar bude još gora, veznjak kluba iz Andaluzije Steven N’Zonzi je uradio nešto nevjerovatno nakon sramotnog poraza.

Naime, on je viđen u noćnom klubu samo nekoliko sati nakon utakmice na Wanda Metropolitano stadionu, zbog čega se izvinio navijačima kluba. Na službenom klupskom twitter profilu objavljen je video u kojem je rekao: “Želim se izviniti navijačima Seville. Napravio sam grešku jer sam otišao nakon utakmice. Situacija je teška za sve, a i za nas igrače također. Igramo svaka tri dana, treniram, a onda idem kući, gdje sam uvijek sam. Jučer su na utakmici bili moja obitelj i prijatelji, a ja sam otišao. Najvažnija stvar je zdravlje. Ako se osjećamo dobro, život nije loš. Bio je to težak dan, ali stigli smo do finala i nastavit ćemo raditi naporno.”

U intervjuu kojeg je dao prošlog mjeseca za francuski Canal Football Club, bivši igrač Blackburna i Stoke Cityja priznao je kako je razočaran što nije prešao u Paris Saint-Germain prošlog ljeta.

29-godišnjak, koji je rođen i odrastao u La Garenne-Colombes, predgrađu Pariza, ugovor sa Sevillom ima do ljeta 2020. godine. Otkako je stigao na Ramon Sanchez Pizjuan u ljetnom prelaznom roku 2015. godine, postao je jedan od najvažnijih igrača andaluzijskog tima, te je igrao veliku ulogu u osvajanju Europske lige 2016. godine.

Sevilla igra razočaravajuću sezonu, te neće nastupiti u Ligi prvaka sljedeće sezone. Iako su u ovom takmičenju stigli do četvrtfinala, gdje ih je izbacio Bayern Munchen, u La Ligi se nalaze na čak sedmom mjestu sa 48 osvojenih bodova iz 33 odigrane utakmice, te za četvrtim mjestom, na kojem se nalazi Valencia, zaostaju čak 18 bodova. U petak će u okviru sljedećeg kola gostovati kod Levantea, koji se bori za opstanak u najvišem rangu španjolskog nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!