NaslovnicaVijestiEvo zbog čega su navijači Reala vratili 2.000 ulaznica za finale Lige...

Evo zbog čega su navijači Reala vratili 2.000 ulaznica za finale Lige prvaka!

Navijači “kraljevskog kluba” vratili su nazad čak 2.000 ulaznica koje su dobili od Uefe za finale Lige prvaka, jer su nezadovoljni cijenama puta i smještaja u Kijevu.

Često čujemo kako se nogomet igra bez navijača, no pitanje je koliko u modernom kapitalističkom dobu ima sluha za zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu, pošto su svi troškovi ponekad zaista previsoki za obične navijače.

Navijači Real Madrida su vratili oko 2.000 ulaznica za finale Lige prvaka protiv Liverpoola jer nisu uspjeli naći smještaj i osigurati letove za put u Kijev.

[su_bonus]

Kako pišu brojni španjolski mediji, cijene hotelskog smještaja u Kijevu su posljednjih dana skočile nekoliko puta. Osim toga, veliki problem za Španjolce predstavljaju i veoma visoke cijene avionskih karata.

Navijači koji ih još nisu kupili danas moraju platiti najmanje 1.000 dolara za povratni let Madrid-Kijev. Čak se oglasio i glasnogovornik kluba navijača Liverpoolova James McKenna koji je kazao da je organizacija oko finalne utakmice vrlo loša. “Bude li praznih mjesta na stadionu u Kijevu, UEFA bi se trebala stidjeti.

Potpuno razumijemo navijače Real Madrida koji bi možda kupili vraćene ulaznice, ali sebi ne mogu priuštiti smještaj i letove. Organizacija ove utakmice je potpuni debakl i nadam se da će UEFA dobro razmisliti o budućim finalima”, kazao je McKenna.

Ulaznice koje su vraćene Realu ne mogu biti prebačene navijačima Liverpoola i zato postoji mogućnost da će jedan dio tribina za navijače kraljevskog kluba biti prazan. Svaki od klubova je dobio po 16.626 ulaznica za finalni meč Lige prvaka koji se igra u subotu, 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!