NaslovnicaVijestiEVRA BIJESAN NA UPRAVU UNITEDA: "Da sam na vašem mjestu, doveo bih...

EVRA BIJESAN NA UPRAVU UNITEDA: “Da sam na vašem mjestu, doveo bih njega”

Legendarni bivši defanzivac Manchester Uniteda Patrice Evra nije krio nezadovoljstvo nakon poraza ‘Crvenih vragova’ danas protiv West Hama. Naime, on je na svom instagram profilu poslao poruku upravi Uniteda, poručivši im kako je vrijeme za promjene, te ponudivši im svoju pomoć.

Evra bi doveo Dybalu u United

Tim Ole Gunnara Solskjaera je poražen rezultatom 2-0 na gostovanju kod ‘Čekićara’, te se trenutno nalazi na razočaravajućem osmom mjestu na tabeli Premier lige.

Da stvar bude još gora po njih, jedan od njihovih najboljih igrača Marcus Rashford pretrpio je povredu prepone sredinom drugog poluvremena, te još nije poznato koliko će odsustvovati sa terena. Nakon utakmice, legendarni Evra je na svom instagramu postavio objavu u kojoj je napisao upravi kluba ‘dozvolite nam da vam pomognemo’.

Pored toga, odgovorio je i na dva komentara navijača. Jedan od njih je napisao kako bi upravo Evru trebali dovesti u upravu, na što je Francuz napisao ‘sanjaj o tome’, dok je u drugom komentaru priznao kako bi doveo Paula Dybalu da se on pita za transfere. Zanimljivo je kako je argentinski reprezentativac zapravo lajkovao ovaj komentar Evre, što je privuklo pažnju navijača Uniteda.

Dybala je navodno proteklog ljeta bio na korak od odlaska na Old Trafford, a trebao je doći u direktnoj zamjeni za Romelua Lukakua. Međutim, Lukaku je na kraju završio u Interu, te je Argentinac ostao u Juventusu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!