NaslovnicaVijestiEX-YU TRAMPA NA POMOLU: Modrić u Inter, Pjanić u Real, SMS u...

EX-YU TRAMPA NA POMOLU: Modrić u Inter, Pjanić u Real, SMS u Juventus

La Gazzetta dello Sport nudi formulu kojom bi transfer Luke Modrića iz Reala u Inter mogao postati stvarnost. Navodno će u pitanju biti tzv. trokut u kojem će, osim Modrića, biti uključeni Miralem Pjanić i Sergej Milinković-Savić.

Luka Modrić još uvijek nije izgubljen za Inter, koji ga želi vidjeti u svojoj veznoj liniji. Iako Madrid trenutačno ne daje osjećaj da namjeravaju odustati od najboljeg igrača prethodnog Svjetskog prvenstva, postoji scenarij u pozadini koji bi mogao odvesti Modrića od Madrida do Milana.

Formulu za transfer su osmislili u talijanskoj sportskoj novini La Gazzetta dello Sport, koja izvješćuje kako je potencijalni transfer Modrića složen posao koji uključuje tri nogometaša.

>> UNITED DOGOVORIO SVE USLOVE: Na Old Trafford stiže novo pojačanje!

Modrić bi želio napustiti Real, a Gazzeta izvještava kako bi ga mogao zamijeniti Miralem Pjanić nogometaš Juventusa u timu aktualnih europskih prvaka. Na pitanje zašto bi talijanski prvaci uopšte željeli izgubiti reprezentativca Bosne i Hercegovine odgovori bi mogao dati srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, za kojeg su u Juventusu zainteresirani već dugo vremena.

[su_bet365_100_bonus]

Tako bi Modrić mogao završiti u Interu, Pjanić bi za oko 100 milijuna eura završio u Realu, a Milinković-Savic za stotinu i “par” milijuna u Juventusu. Najveći gubitnik u svemu bi bio Lazio, koji je u ovoj formuli “eliminisan”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!