NaslovnicaVijestiFA Engleske dozvolio prisustvo navijača na tribinama!

FA Engleske dozvolio prisustvo navijača na tribinama!

Nogometni savez Engleske (FA) saopćio je da će na mečevima polufinala FA Kupa i finalu EFL Kupa dozvoliti prisustvo ograničenog broja gledalaca.

U saopćenju se navodi da će 8.000 gledalaca biti primljeno na stadion 25. aprila kada finale EFL Kupa budu igrali Manchester City i Tottenham.

Polufinalni meč FA Kupa će 18. aprila igrati Leicester City i Southampton, a na tribine će biti pušteno 4.000 navijača.

Finale FA Kupa na rasporedu je 15. maja i na tribinama će biti 21.000 gledalaca, saopćeno je iz Engleskog nogometnog saveza.

Uporedo s tim, rukovodstvo Tottenhama saopćilo je da će ograničeni broj karata za finale EFL Kupa biti podijeljen klupskim navijačima, a da će ostatak karata biti podijeljen mještanima Brenta i zdravstvenim radnicima kojima se tako žele zahvaliti za borbu protiv pandemije COVID-19.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!