NaslovnicaVijestiFA suspendovala menadžera na tri godine, nakon što se kladio protiv svog...

FA suspendovala menadžera na tri godine, nakon što se kladio protiv svog tima

FA suspendovala menadžera na tri godine, nakon što se kladio protiv svog tima. Menadžer Frome Towna je dobio zabranu od nogometa do srpnja 2019. godine, nakon što ga je nogometni savez (FA) proglasio krivim za kršenje pravila klađenja.

FA suspendovala

Prema BBC-u, neovisna komisija je zaključila da je trener kriv za stavljanje 45 oklada protiv dvije ekipe koje je on vodio između rujna 2014. do travnja 2016. godine. Klubovi su bili Frome Town i Paulton Rovers.

Pravila FA-e zabranjuju svima onima koji su uključeni u igru da se klade na nogomet, koji se odvija bilo gdje u svijetu, a kamoli na vlastiti klub.

Frome, koji igra u Južnoj Premier diviziji, suspendirao je Bunyarda u travnju kada je FA započela svoju istragu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Menadžer je također kažnjen sa 3000 funti za svoje postupke.

Bunyard je bio zadužen za Frome samo osam mjeseci nakon što je imenovan za menadžera u kolovozu 2015. godine.

Bio je suspendiran kasno prošle sezone, u kojoj su uspjeli izbjeći ispadanje nakon što su izgubili samo dvije od posljednjih 14. utakmica.

Nakon Bunyardove suspenzije, Frome-ov pomoćnik menadžera Josh Jeffries je preuzeo ekipu do kraja 2015/16 sezone, gdje su završili 16-ti u južnoj ligi i izbjegli ispadanje u Englesku osmu razinu.

[su_euro_soccer_bonus]

Komisija je ispitala 97 uloga na kladionici od osramoćenog menadžera, ali tvrde da je također prekršio privremenu zabranu koja mu je stavljena od strane FA, 24. lipnja.

Očekuje se izjava Frome Town kluba u četvrtak, 10. studenog.

Klub je trenutno na osmoj poziciji u južnoj ligi nakon 18. utakmica. Oni su pobijedili osam, remizirali četiri i izgubili šest utakmica.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!